Om Susanna

01

Jeg er Susanna

Energi konsulent, baseret i København

Min historie starter med, at jeg vokser op på stor gård på Sydsjælland.

Som barn legede jeg ofte ude på marken og kommunikerede med mine "usynlige venner" som det mest naturlige i verden. Det var svært at finde mening i en verden, hvor jeg var anderledes og gennem mange år kæmpede jeg med mit selvværd og mit forhold til min krop og min identitet.

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle arbejde med det spirituelle, der skulle blot gå mange år, før jeg fandt modet til at finde min rette karrierevej.


Fra det øjeblik jeg begyndte at studere Feng Shui vidste jeg, at jeg havde fat i noget, der resonerede i mig. For mig er Feng Shui, ud over at være en flere tusinde år gammel filosofi, blevet en rejse, en rejse ind ind mig selv. En måde, hvorpå jeg er kommet til at stå i mig, som den jeg er og "lyse mit lys".


At være "Energi-konsulent" er en passion. Jeg er "transformer" til ny tids energi - ser og mærker, det der skal til, for at du eller din forretning udvikles, på den bedste måde for dig.


Min vision er at være bindeleddet imellem energiarbejde og erhvervslivet og at gøre det helt normalt at anvende intuitiv energirådgivning som middel til at opnå personlige mål og optimere virksomhedens resultater. Jeg støtter og hjælper dig med at finde vej til et liv med mere balance, glæde og tilfredshed.


Jeg arbejder med virksomheder, der ønsker at udvikle sig og skabe vækst. Jeg arbejder også med mennesker, som ønsker at udvikle sig, personligt som karrieremæssigt.


Jeg er certificeret feng shui konsulent, coach, certificeret Reiki healer og uddannet clairvoyantisk medie. Jeg er også velbevandret udi Corporate life og har i mange år arbejdet på ledelsesniveau i bla. Bank- og Vindmølle-branchen. Når jeg arbejder, anvender jeg både min rationelle hjerne, min intuition som mine spirituelle evner. Kombinationen gør, at jeg ser potentialer og muligheder fra en anderledes vinkel, der kan inspirere dig, hvor du er i livet.


Min mission er at hjælpe dig til at nå dit højeste potentiale. Både personligt som professionelt.


Jeg håber, at jeg kan give dig inspiration til tænke energi-forbedringer på en ny måde, der kan udvikle dig eller din forretning på.